Disclaimer

Hoewel de website van AK Multimedia met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld, bestaat de kans dat sommige informatie verouderd of incorrect is. AK Multimedia is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens op deze website. AK Multimedia wijst hierbij alle aansprakelijkheid voor schade als gevolg van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op deze site verwijzen af.

De gegevens op deze site, www.akmultimedia.nl, kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd. De site is bedoeld voor het verstrekken van informatie aan de gebruiker. AK Multimedia geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie op de site en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site, wordt door AK Multimedia nadrukkelijk afgewezen.

Vermelde prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele installatie/configuratie (tenzij expliciet anders overeengekomen). Druk- en zetfouten voorbehouden.